Per, 06/15/2017 - 21:16 By Umit
stacer

Windows kullanıcıları genellikle Linux için CCleaner alternatifini arar. CCleaner, gereksiz dosyaları kaldırarak sistemde gereksiz dosyaları silmek için kullanılan güzel bir uygulama.

Stacer sistemde ki gereksiz uygulamaları tamamen kaldırarak hafıza alanını kolayca boşaltmanızı sağlayan popüler bir uygulamadır. Ubuntu, CCleaner'e benzer işlevleri yerine getirerek sisteminizi optimize eder. Stacer, açık web teknolojilerinin üzerine inşa edilmiştir .
Ve evet stacer ayrıca Electron' kütüphanesi içeriyor.

Scater geliştirici Oğuzhan İnan böyle bir uygulama yaptığı için teşekkür ediyoruz. Tüm depo ve indirme linki aşağıda bulabilirsiniz. Aynı şekilde geliştiriciye destek olmak istecekler olursanızda depo baglantı bilgileri üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Stacer Github Repo

Stacer Özellikleri

1. Kontrol Paneli: Sistem kaynaklarına hızlı bir bakış için

Kontrol panelinde sisteminizle ilgili çeşitli bilgiler (Bellek, CPU vb.) Ve kaynak kullanımının görsel özeti gösterilmektedir. Linux'ta Görev Yöneticisi Kullanımı Sıralaması.

2. Sistem Temizleyicisi: Alanı boşaltmak için

Apt Önbellek: Eğer apt-get komutlarını okuyorsanız, her zaman apt komutu ile paket yüklediğinizde, indirilen paket dosyaları önbelleğe alınmış olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Bu, bu paketlerin aynı sürümünü yeniden indirmeden yeniden yükleme konusunda yardımcı olur. Ancak disk alanını boşaltmak için bunları kaldırmak isteyebilirsiniz.

Çökme Raporları: Herhangi bir uygulama çöktüğünde, hata ayıklama amacı için o uygulamanın geliştiricisine gönderilecek bir kilitlenme raporu otomatik olarak oluşturulur. Bu raporları buradan kaldırabilirsiniz.

Sistem Kayıtları: Bu, çeşitli işlemlerdeki günlük dosyalarını ve sistem hatalarını kayıtlarını görebilirsiniz.

App Cache'i içerir: Uygulamaların performans iyileştirmeleri için önbellek dosyalarını depolar. Buradan çeşitli uygulamalar için önbellek dosyalarını kaldırabilirsiniz.

Etiketler